Footstories

Αφοι. Κοσμίδη
Ανδρικά Ενδύματα - Υποδήματα Ανδρικά Ενδύματα - Υποδήματα

Περιγραφή

Η εταιρία Αφοι Κοσμίδη Ο.Ε. Footstories ιδρύθηκε το 1969 από την οικ. Κοσμίδη με πρώτο κατάστημα της στην Βενιζέλου 18. Η πελατοκεντρική μας νοοτροπία και τρόπος σκέψης και η απαράμιλλη εμπιστοσύνη των πελατών μας προώθησαν την επιχείρηση μας σε εξάπλωση των καταστηματων της, επιφέροντας την δημιουργία δυο ακόμα καταστημάτων Footstories στην Θεσσαλονίκη το 2004 στην Μητροπόλεως 82 και το 2008 στην Αριστοτέλους 21.

Η Αφοι Κοσμίδη Ο.Ε. εισάγει για τα καταστήματα Footstories της μονο από τους καλύτερους και πιο επώνυμους οίκους Killah, Miss Sixty, Pepe, Energie, Diesel, Formarina, Adidas, Mclaren, Munich, Ripcurl, Lurati, GGL, Scholl, Le coq Sportif, Crocs είναι μερικοί από τους επώνυμους οίκους που μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα Footstories. Μεγάλο ατού είναι και ο μεγάλος αριθμός επώνυμων προϊόντων σε έναν και μόνο χώρο κάνοντας πιο χαλαρή και εύκολη την αναζήτηση σας.

Στα καταστήματα μας δεν θα βρείτε μόνο υποδήματα αλλά και αξεσουάρ, τσάντες, με την γνωστή ποιότητα και σιγουριά που προσφέρουμε.

Τα καταστήματα Footstories δέχονται οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα δίνοντας στον πελάτη την δυνατότητα ευέλικτης αγοράς και με άτοκες δόσεις για τις αγορές σας.

Η Footstories διαθέτει ακόμα Member Club που με την εγγραφή σας μπορείτε να επωφεληθείτε από μοναδικά προνόμια στις αγορές σας .

Ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να περπατήσουμε μαζί σε ένα μαγικό κόσμο μόδας στιλ και πολυτέλειας για όλους!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.