ERGOALARM - Συστήματα συναγερμού

Βαρσάμης Ηλίας
Ασφάλειας Ασφάλειας

Περιγραφή

H ErgoAlarm είναι μια σύγχρονη εταιρία στον τομέα των ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών αυτοματισμών που αφορούν από ένα μικρό σπίτι εώς μία περίπλοκη βιομηχανική μονάδα.
Με ένα σύχρονο ανθρώπινο δυναμικό που περιλαμβάνει ηλεκτρολόγους μηχανικούς , ηλεκτρονικούς , ηλεκτρολόγους εγκαταστάτες και τεχνικούς συστημάτων ασφαλείας αγκαλιάζει κάθε ανάγκη μικρή ή μεγάλη και δίνει λύσεις αλλά προπάντων καλύπτει τεχνικά από τον σχεδιασμό την εφαρμογή μέχρι την τελική παράδοση και εκπαίδευση δίνοντας το σημαντικότερο βάρος στο after sales service.
Mε διαρκή παρακατάθηκη ανταλλακτικών , ασφαλιστήρια συμβόλαια συντήρησης και εγγύησης δεν αφήνουμε την παραμικρή λεπτομέρεια ημιτελή.
Για μας ο πυρήνας της εταιρίας είστε εσείς ο τελικός χρήστης που θα απολαμβάνει στο σύνολο όλες τις ανέσεις των υπηρεσιών μας και προπάντων την ασφαλεία που σας παρέχουμε.

Παρουσίαση συστήματος VIDEOFIED:

Γιατί κατασκευάστηκε το Videofied
Το σύστημα της Videofied κατασκευάστηκε για να καλύψει την σημαντικότερη αδυναμία των συμβατικών συστημάτων ασφαλείας που είναι η έλλειψη δυνατότητας οπτικής επιβεβαίωσης.

Τι είναι το σύστημα Videofied
Είναι ένα πλήρως ασύρματο σύστημα ασφαλείας με δυνατότητα μετάδοσης video από το σημείο της παραβίασης

Χρειάζεται τηλεφωνική γραμμή ή γραμμή ADSL
Όχι, το Videofied χρησιμοποιεί το δίκτυο GPRS που υπάρχει κάλυψη κινητής τηλεφωνίας.

Μπορώ να έχω εικόνα στο κινητό μου ή σε άλλο υπολογιστή
Ναι . Αρχικά το σύστημα μπορεί να μεταδώσει εικόνα μόνο σε συγκεκριμένο σημείο όπου υπάρχει εγκατεστημένη εφαρμογή και ειδικός εξοπλισμός. Αφού το video αποσυμπιεστεί και αποκρυπτογραφηθεί μπορεί να προωθηθεί με email σε κινητό τηλέφωνο ή ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Μπορεί κάποιος να υποκλέψει τα ασύρματα Video?
Πρακτικά είναι εξαιρετικά δύσκολο. Το σύστημα έχει κρυπτογράφηση στρατιωτικού επιπέδου. Επιπλέον η μετάδοση διαρκεί κάποια δευτερόλεπτα, κάτι που δεν επιτρέπει καν το συντονισμό του εξοπλισμού υποκλοπής.

Πιο το πλεονέκτημα της Videofied από μία απλή κάμερα με καταγραφικό.
Στην πραγματικότητα είναι πολλά τα πλεονεκτήματα. Βασικό είναι ότι το σύστημα δεν εξαρτάται από γραμμή ADSL η οποία είναι πολλές φορές ασταθής και αναξιόπιστη. Επιπλέον το σύστημα δεν εξαρτάται από τροφοδοσία ρεύματος έτσι ώστε να είναι εκτεθειμένο σε διακοπές. Μετρώντας αυτά τα δεδομένα μπορούμε να αντιληφθούμε ότι εάν σε κάποιον χώρο διακοπεί το τηλέφωνο δεν έχουμε επικοινωνία αλλά και εάν διακοπή η τροφοδοσία πάλι δημιουργούνται προβλήματα διότι δεν λειτουργεί το τηλεπικοινωνιακός εξοπλισμός.

Που έχει εφαρμογές το σύστημα Videofied.
ΠΑΝΤΟΥ! Κάθε εγκατάσταση ασφαλείας συμπεριφέρεται καλύτερα όταν διαθέτει σύστημα Videofied. Με την οπτική επιβεβαίωση μπορούμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη εσωτερική και εξωτερική.

Ενδεικτικά μπορείτε να δείτε παρακάτω μερικές από τις εφαρμογές του:
Κατεβάστε το φυλλάδιο!
Κατεβάστε το φυλλάδιο! Κατεβάστε το φυλλάδιο!
Κατεβάστε το φυλλάδιο! Κατεβάστε το φυλλάδιο!
Κατεβάστε το φυλλάδιο! Κατεβάστε το φυλλάδιο!



Για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία θέλετε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: www.ergoalarm.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.