Βάττης Κωνσταντίνος

Βάττης Κωνσταντίνος
Γυαλί - Κρύσταλλα - Καθρέπτες Γυαλί - Κρύσταλλα - Καθρέπτες

Περιγραφή

Το κατάστημα Βάττης Κωνσταντίνος βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στην Αγ. Δημητριου 40 από το 1975 κ ο ιδρυτής της εταιρίας ήταν ο Φαίδων Βάττης.

Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των υαλοπινάκων και των συστημάτων αλουμινίου και πολλών μεταλλικών εξαρτημάτων καθώς διαθέτουμε και δικό μας χυτήριο για την κατασκευή μεντεσέδων.

Εξυπηρετούμε τους πελάτες μας σε οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδας παρέχοντας δικό μας στόλο φορτηγών και μοτοσικλετών για την άμεση εξυπηρέτηση τους. Κατασκευάζουμε βιτρίνες καταστηματων, διαχωριστικα εσωτερικών χωρων, αποξυλωσεις και επανατοποθετήσεις σπασμένων υαλοπινάκων και καθρεπτών σε καταστήματα και σε σπίτια.

Τεράστια γκάμα από χρωματισμένα γυαλιά τύπου βιτρώ αλλά και λακομπελ με υπέροχα καινούρια σχέδια. Υάλινες πόρτες ανοιγόμενες 90 μοιρων, αυτοματες πόρτες καταστημάτων με τοποθετημένους όλους τους σιδερένιους κοιλοδοκούς από την εταιρία μας.

Υάλινες ντουζιέρες με την τεχνική μελέτη από σχεδιαστές της εταιρίας μας.

Κρεμαστά στέγαστρα από άθραυστα γυαλιά και μεταλλικές ντίζες.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.