ΤΕΝΤΟΝΕΤ - Συστήματα τέντας

Βασιλείου Νίκος
Τέντες Τέντες

Περιγραφή

Το κατάστημά µας εξειδικεύεται πλήρως στην κάλυψη κάθε ανάγκης σκίασης προσφέροντας ποιοτικές και ολοκληρωμένες λύσεις μέσα από µια μεγάλη γκάµα νέων προϊόντων. Παρέχουµε τεράστια συλλογή υφασμάτων (υψηλής αντοχής και αδιαβροχίας),μηχανισμών, αυτοματισμών και συστημάτων.

 

Ειδικότερα, σε συνεργασία µε τους μεγαλύτερους οίκους της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού μπορούµε να σας προσφέρουμε τέντες µε αντιρίδες ,τέντες µε βραχίονες ,μπάρες, κασετίνες, καποτίνες ,ζελατίνες ,επαγγελματικές οµπρέλλες, σκέπαστρα τέντας.

Αναφορικά µε τους αίθριους χώρους πραγματοποιούμε καλύψεις µε υψηλή αισθητική χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα συστήµατα, κάθετες κασετίνας ,πέργολες και ιδιαίτερες κατασκευές.

 

Στόχος µας είναι πάντα οι πελάτες µας να απολαμβάνουν προϊόντα άριστα κατασκευασμένα σε άµεσο χρόνο και στις καλύτερες τιµές.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.