Πανταζόπουλος Ε. Δημήτριος - Εφαρμογές Θέρμανσης, Κλιματισμού, Εξαερισμού

Πανταζόπουλος Ε. Δημήτριος
Ψύξη - Θέρμανση - Εξαερισμός - Ιονισμός Ψύξη - Θέρμανση - Εξαερισμός - Ιονισμός

Περιγραφή

Η ΕΤΑΙΡΙΑ DAIKIN ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η εταιρία DAIKIN στρέφει το ενδιαφέρον της στην οικολογική συνείδηση η οποία αντικατοπτρίζεται σε τρεις τομείς:
  • Περιορισμός των αποβλήτων κατά την παραγωγή
  • Ανακύκλωση υλικών
  • Σχηματισμός και παραγωγή ενεργειακά αποδοτικών κλιματιστικών προϊόντων


Αναλυτικότερα, το 1998 η DAIKIN EUROPE NV ήταν η πρώτη εταιρία παράγωγης συστημάτων που έλαβε την περιβαλλοντική πιστοποίηση ISO 14001. Εκτενεστέρα το 2004 πιστοποίηση ISO 14001 έχουν λάβει όχι μόνο τα εργοστάσια παραγωγής αλλά και οι εταιρίες πώλησης της. Έτσι η DAIKIN δεσμεύεται για το περιβάλλον σε όλα τα επίπεδα δραστηριότητας της.

Οι στόχοι της DAIKIN NV EUROPE είναι υψηλοί: ακολουθεί πολιτική μηδενικών αποβλήτων, που σημαίνει ότι το μεγαλύτερο μέρος αυτών μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί επομένως να ανακυκλωθεί. Οι τρόποι με τους οποίους υλοποιείται η ανακύκλωση είναι οι εξής:
  • Επεξεργασία των αποβλήτων πριν αυτά απορριφτούν στο αποχετευτικό σύστημα τα οποία αποτελούν χρήσιμο συστατικό για τη παραγωγή τσιμέντου
  • Κάποια είδη αποβλήτων ταξινομούνται και ανακυκλώνονται προσεκτικά
  • Εκτός από την ανακύκλωση η DAIKIN NV EUROPE έχει επενδύσει σημαντικά σε συσκευασίες που μπορούν να επιστραφούν.
  • Τέλος τις ίδιες υψηλές απαιτήσεις επιβάλουμε και στους προμηθευτές μας.
ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Η χρήση της τεχνολογίας INVENTER αποτέλεσε σημαντικό στοιχείο στην καινοτομία κλιματιστικών της εταιρείας. Τα πλεονεκτήματα είναι καθοριστικά. Η χρήση της τεχνολογίας INVENTER μειώνει τον χρόνο εκκίνησης των συστημάτων κατά 33%. Με αυτόν τον τρόπο η ισχύ που καταναλώνεται είναι πολύ μικρή σε σύγκριση με άλλα κλιματιστικά που στερούν την τεχνολογία INVERTER. Ο συνδυασμός της τεχνολογίας INVENTER ΜΕ τους κινητήρες συμπιεστή DC μαγνητικής αντίστασης αναδεικνύει τα κλιματιστικά DAIKIN τα αποδοτικότερα στην αγορά.

Επίσης η DAIKIN κατασκευάζει ηλεκτρονικά συστήματα παρακολούθησης και έλεγχου κλιματιστικών μονάδων. Έτσι με το I-CONTROLER παρέχει στους καταναλωτές προηγμένο και ενεργειακά αποδοτικό έλεγχο των συστημάτων κλιματισμού ανάκτησης θερμότητας της DAIKIN καθώς και απομακρυσμένη παρακολούθηση μέσω διαδικτύου.

Παράλληλα όμως φροντίζετε εσάς και την οικογένεια σας. Με τη:
  • Βελτιωμένη αισθητική
  • Υψηλές επιδόσεις
  • Και τη μεγαλύτερη άνεση, έχετε καλύτερη ζωή και υγεία. Αναλυτικότερα, τα σχέδια των κλιματιστικών DAIKIN είναι κομψά επομένως θα ταίριαζε σε κάθε σπίτι.
  • Χάρη στην τεχνολογία FLASH STREAMER εξουδετερώνεται μεγαλύτερος αριθμός αλλεργιογόνων, βελτιώνεται η ικανότητα εξουδετέρωσης ανοσοενισχυτικών ουσιών και ενισχύεται η αποσμητική και απολυμαντική δράση.
  • Για τη δική σας άνεση η εταιρία DAIKIN φρόντισε να καλύψει μεγαλύτερους χώρους για τα κλιματιστικά της, έως και 48τμ, αθόρυβη λειτουργία, εύκολη μεταφορά, εύκολος χειρισμός, εύκολη συντήρηση.


Επιλέγοντας DAIKIN να είστε σίγουροι ότι το κλιματιστικό σας θα είναι το ασφαλέστερο για το περιβάλλον αλλά και για εσάς. Προτιμήστε το και θα μείνετε σίγουρα ευχαριστημένοι.

Για περισσότερες τεχνικές πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της DAIKIN!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.