Auto Club - Αυτοκίνητα Μπέκα

Μπέκα Αθηνά
Αντιπροσωπείες-Εισαγωγείς Αντιπροσωπείες-Εισαγωγείς

Περιγραφή

Από το 1998 η “Auto Club Μπέκα” δίνει δυναμικό παρόν στον χώρο του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου και την σίγουρη και αξιόπιστη μεταφορά του από το εξωτερικό σε εσάς. Η πελατοκεντρική φιλοσοφία δίνει στην εταιρία μας τη δυνατότητα να έχει ως επίκεντρο εσάς και μόνο εσάς με αποτέλεσμα να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με ποιοτικά αυτοκίνητα ελεγμένα από εμάς και τους συνεργάτες μας ώστε να σας γίνει βίωμα το καινούριο σας αυτοκίνητο και όχι βραχνάς.

“Auto Club Μπέκα” σημαίνει μεταχειρισμένα αυτοκίνητα φορτηγά και τροχόσπιτα ποιότητας ελεγμένα και σε άριστη κατάσταση αλλά και ταχύτητα στην παράδοση των απαιτήσεων σας με μόνο 3 ημέρες αναμονής από εσάς για το καινούργιο σας αυτοκίνητο από το εξωτερικό, ακόμα γίνεται και κατά παραγγελία τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα που σας ενδιαφέρουν χωρίς να σας θέτουμε περιορισμούς.

Την σιγουριά και αξιοπιστία μας μπορείτε να την ελέγξετε με οποιοδήποτε έλεγχο θέλετε να πραγματοποιήσετε στο αυτοκίνητο της αρεσκείας σας.

Δίδετε εγγύηση ενός έτους από την “Auto Club Μπέκα” για καλή λειτουργία.

Κάντε δικό σας τώρα ένα αυτοκίνητο των ονείρων σας χωρίς προκαταβολή και εξόφλησή του σε 72 δόσεις.

Περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας εκπλήξουμε!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.