“Αγγελική” Λευκά Ειδή

Αγγελική Συγγούρογλου
Κλωστοϋφαντουργικά Κλωστοϋφαντουργικά

Περιγραφή

Από το 1997 το εργαστήριο της Αγγελικής προσφέρει τις υπηρεσίες του στο χώρο των λευκών ειδών. Με έμπειρο προσωπικό στη επένδυση των επίπλων, δίνει λύσεις διακόσμησης στην ένδυση του σπιτιού σας αλλά και του επαγγελματικού σας χώρου. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε υφάσματα επίπλωσης, κουρτίνες, σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Επίσης, στο εργαστήριο της Αγγελικής μπορείτε να βρείτε κουρτινόβεργες, μαξιλάρια παντός τύπου και κάθε είδους κατασκευές.

 

Οι υπηρεσίες που προσφέρει, έχουν πανελλαδικό εύρος με δυνατότητα χονδρικής και λιανικής πώλησης ακόμη και φασόν για τη δική σας ευκολία.

 

Η «Αγγελική», ασχολείται η ίδια με κάθε κατασκευή και φροντίζει για την καλή ποιότητα και γρήγορη εξυπηρέτηση του κάθε πελάτη. Όλες οι κατασκευές είναι χειροποίητες, μελετημένες με προσοχή και φτιαγμένες με μεράκι για να πραγματοποιήσουν ότι έχετε ονειρευτεί. Αυτό είναι που κάνει το εργαστήριο της Αγγελικής μοναδικό και στην καλύτερη θέση στις επιλογές των πελατών του.

 

Το εργαστήριο της Αγγελικής αναλαμβάνει παντός τύπου επαγγελματικό εξοπλισμό ξενοδοχείων, εστιατορίων, αίθουσες δεξιώσεων, κ.ά..

 

Ελάτε να τη γνωρίσετε από κοντά και να σας δώσει αμέτρητες ιδέες και προτάσεις για τον κάθε χώρο σας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.