Dance of Horses - Συνεργείο, Εξατμίσεις

Καβαφάκης Ιωάννης
Συνεργεία Εξατμίσεων Συνεργεία Εξατμίσεων

Περιγραφή

Για μια 15ετία τώρα η “Dance of Horses” σας προσφέρει την καλύτερη υποστήριξη για εσάς και το αυτοκίνητο σας με μεγάλης αντοχής και ποιότητας συστήματα εξάτμισης, δίνοντας σας πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα με πελατοκεντρική πάντα διάθεση και επαγγελματική χροιά από το έμπειρο προσωπικό μας στον τομέα της αυτοκίνησης.

Η “Dance of Horses” σημαίνει αξιοπιστία γρήγορη εγκατάσταση, ποιοτικές πρώτες ύλες, επαγγελματική δουλειά, για το καλύτερο για εσάς αποτέλεσμα

Η “Dance of Horses” δεν δίνει μόνο το καλύτερο εαυτό και αποτέλεσμα για την παντός τύπου standard εξάτμιση σας αλλά σας προσφέρει και μια μεγάλη γκάμα για βελτιστοποιήσεις της απόδοσης του αυτοκινήτου σας και της αίσθησης αδρεναλίνης που αποζητάτε.

  • Βελτιστοποίηση / Racing εξάτμιση (δια χειρός ιδία)
  • Χειροποίητα χταπόδια για Turbo σε ατμοσφαιρικά αυτοκίνητα
  • Σωληνώσεις intercooler (INOX)
  • Δυνατότητα ώστε ο πελάτης να διαλέξει ο ίδιος την εμφάνιση της εξάτμισης, που επιτρέπει στο πελάτη να δώσει προσωπική πινελιά και χαρακτήρα στο προϊών.


Η “Dance of Horses” προσφέρει ακόμα διακανονισμούς για τους πελάτες της κατόπιν συζητήσεως και περαιτέρω διευκόλυνση με δωρεάν έλεγχο και τοποθέτηση.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.