Μαθήματα Αγγλικής Γλώσσας - Μυλωνίδης Δημήτριος

Μυλωνίδης Δημήτριος
Φροντιστήρια - Σχολική Βοήθεια Φροντιστήρια - Σχολική Βοήθεια

Περιγραφή

Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης στην Καμάρα. λειτουργεί από το 1997 σε ένα ιδιαίτερα ζεστό και φιλικό χώρο (προσβάσιμο από όλα τα σημεία της Θεσσαλονίκης) το φροντιστήριό μας παρέχοντας υψηλού επιπέδου γνώση και υπηρεσίες που σχετίζονται με την Αγγλική γλώσσα.

Ο στόχος μας είναι να συνδυάσουμε την μακρόχρονη πλούσια εμπειρία μας στην διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας με τον ελάχιστο αριθμό μαθητών ανά τμήμα, για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος. Η επιλογή του μεθοδολογικά δοκιμασμένου εκπαιδευτικού υλικού και οι επιτυχίες των μαθητών μας στις εξετάσεις για τα πιστοποιητικά σπουδών του Cambridge Michigan TOEΙC TOEFL GMAΤ IELΤS αποτελούν για μας την καλύτερη επιβράβευση του έργου μας και μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Το φροντιστήριο μας ιδρύθηκε το 1997 με στόχο το συνδυασμό μικρών τμημάτων (3-5 μαθητές), λογικών τιμών, άριστου διδακτικού προσωπικού και ευχάριστων διδακτικών χώρων. Τα τμήματα μας έχουν τη μέγιστη δυνατή ομοιογένεια από άποψη ηλικίας και επιπέδου.

Δεν επιβάλλουμε το πρόγραμμα εκ των προτέρων, αλλά αυτό αποτελεί αντικείμενο συζήτησης των άμεσα ενδιαφερομένων για την εξερεύνηση της καλύτερης δυνατής λύσης και η καταβολή των διδάκτρων γίνεται με όποιον τρόπο βολεύει στο μαθητή (σε τρεις ισόποσες δόσεις, μηνιαίες δόσεις, εφάπαξ καταβολή με 10% έκπτωση ή οποιονδήποτε άλλο διακανονισμό)

Οι υπηρεσίες που προσφέρει το φροντιστήριο περιλαμβάνουν:
  • Τμήματα ενηλίκων 4 μηνών
  • Μαθήματα FCE, CAE, Proficiency, Michigan, GMAT, TOEFL, GRE, IELTS, TOEIC
  • Κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας
  • Μαθήματα μετάφρασης και μεταφράσεις
  • DVD Computers, Internet, εκπαιδευτικές εκδρομές στην Αγγλία.
  • Άριστο διδακτικό προσωπικό.
  • Ελάχιστος τρόπος καταβολής διδάκτρων


Δημητρίου Γούναρη 48, Τ. 231 0268648
e-mail: [email protected] www.mylonidis.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.