PIAGGIO CENTER-ΚΡΑΣΣΑΣ

Ι. Κρασσάς και ΣΙΑ Ο.Ε.
Συνεργεία ΜΟΤΟ Συνεργεία ΜΟΤΟ

Περιγραφή

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στον χώρο της μοτοσικλέτας από το 1987!

Ξεκινήσαμε με την επισκευή μοτοσικλετών PIAGGIΟ την εποχή που οι καταρτισμένοι μηχανικοί ήταν ελάχιστη και συνεχίζουμε με μεγαλύτερη εμπειρία και καλύτερο τεχνολογικό εξοπλισμό και σήμερα.

Με τα δύο μας καταστήματα, είμαστε σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα όλη την Θεσσαλονίκη.

Να αναφέρουμε εδώ ότι η εταιρία μας είναι επίσημος εξουσιοδοτημένος επισκευαστής των προϊόντων του PIAGGIO GROUP (Piaggio, Vespa, Gilera, Derbi). Διαθέτουμε σύγχρονο συνεργείο με εργοστασιακές προδιαγραφές:

  • Εργοστασιακά εκπαιδευμένους τεχνικούς
  • Εργοστασιακά ειδικά εργαλεία
  • Εργοστασιακά ηλεκτρονικά διαγνωστικά μηχανήματα
  • Άνετο χώρο αναμονής

Το 2010 στο Πανελλήνιο Ετήσιο Συνέδριο των επίσημων συνεργατών της PIAGGIO HELLAS A.E. απονεμήθηκε στην εταιρία μας το τιμητικό βραβείο του καλύτερου συνεργείου στην Ελλάδα για τα εμπορικά σήματα της PIAGGIO, VESPA, GILERA

Επίσης διαθέτουμε το μεγαλύτερο στόλο καινούριων οχημάτων εξυπηρέτησης πελατών στη Βόρειο Ελλάδα


Τέλος να αναφέρουμε ότι στον τομέα των ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ διαθέτουμε το μεγαλύτερο στοκ ανταλλακτικών PIAGGIO στη Βόρειο Ελλάδα το οποίο συνεχώς συμπληρώνεται και αυξάνεται. Για την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας χρησιμοποιούμε εργαστιακό software για την ανεύρεση ανταλλακτικών.

Αποστέλουμε σε όλη την Ελλάδα με αντικαταβολή.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας



Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.