ΑΣΣΟΣ ΠΡΟΚΑΤ ΟΙΚΙΕΣ

Γκαζές Μάρκος
Προκατασκευασμένα Κτίρια - Στοιχεία Προκατασκευασμένα Κτίρια - Στοιχεία

Περιγραφή

Στην περιοχή του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης, το 1976, ο κος Γκαζές Συμεών, πρωτοπόρος τότε, ιδρύει την επιχείρηση προκατασκευασμένων σπιτιών με τίτλο «ΠΡΟΚΑΤ ΑΣΣΟΣ».

Από την εποχή των λυομένων το 1981 περνάμε στις προκατασκευασμένες οικίες οι οποίες γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία.

Το 1998 η επιχείρηση μεταφέρεται στη βιομηχανική περιοχή Λαγκαδά (15ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Καβάλας) όπου και παραμένει ως και σήμερα.

Από το 2003 κι έπειτα, συμμετέχει ενεργά στις μεγαλύτερες εκθέσεις προκατασκευασμένων οικιών σε όλη την Ελλάδα.

Το 2005 η εταιρία πιστοποιείται με ISO 9001:2000 από το φορέα πιστοποίησης TUV HELLAS. Παράλληλα εγκαινιάζεται το νέο εργοστάσιο παραγωγής προκατασκευασμένων οικιών στο 19ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Καβάλας στην περιοχή του Καβαλαρίου, συνολικής έκτασης 5.500 μέτρα ακάλυπτου χώρου και 3.000 μέτρα στεγασμένου.

Η εταιρία ΑΣΣΟΣ εξειδικεύεται σήμερα στις μεταλλικές και σύμμεικτες κατασκευές. Η ικανότητα παραγωγής 60 κατοικιών ετησίως καταξιώνει την εταιρία ως τη μεγαλύτερη στο είδος της παραγωγική μονάδα.

Με πίστη και αφοσίωση σ’ αυτό που κάνουμε, συνεχίζουμε να κατασκευάζουμε και να αναζητούμε το καλύτερο προϊόν διότι η εξέλιξη δεν σταματάει ποτέ...




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.