KANTO | music | karaoke

Καραόκε Καραόκε

Περιγραφή

Το ΚΑΝΤΟ ήταν το πρώτο καραόκε της Θεσσαλονίκης, ξεκίνησε το 2003 και από τότε έχει καθιερωθεί στον χώρο αυτό!

Με ρεπερτόριο πάνω από 2000 κομμάτια (περίπου 1500 ελληνικά και 500 ξένα) δεν πρόκειται να μείνει κανένας παραπονεμένος και αποκλείεται να μην βρεθεί ένα κομμάτι που θα σας κάνει να... τραγουδήσετε! Από μπαλάντες μέχρι μπουζούκια... κάτι θα σας ταιριάζει!

Είμαστε το πιο οργανωμένο καραόκε της πόλης, με άκρως μοντέρνο ηχοσύστημα, 6 οθόνες 42", φωτορυθμικά, πολλά μικρόφωνα για ντουέτα, DJ για τις στιγμές ανάμεσα στις δικές σας ερμηνείες!



Έχουμε την δυνατότητα να βιντεσκοπήσουμε και να ηχογραφήσουμε την ερμηνεία σας απ'ευθείας σε DVD για να θυμάστε για πάντα την στιγμή!

Εβδομαδιαίοι διαγωνισμοί καραόκε με δώρα όπως: 100€ στον πρώτο, 2 φιάλες στον δεύτερο, 1 φιάλη στον τρίτο! Μην ντρέπεσαι, απλώς.. ΚΑΝΤΟ!

Εκτός από το τραγούδι και την μουσική, μπορείτε να απολαύσετε μαζί με το ποτό ή την μπύρα σας, κάποιο από τα κρύα πιάτα μας, όπως το αγαπημένο Club Sandwich.

Με πολύ καλο σέρβις και άκρως λογικές τιμές, κάντε την κράτηση του τραπεζιού ή του στάντ σας σήμερα κίολας!

Λειτουργούμε κάθε μέρα από τις 21.30 μέχρι... πρωΐας!

Θα χαρούμε να σας δούμε και να περάσουμε όλοι μαζί μια αξέχαστη νύχτα!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.