ΦΛΩΡΙΝΟΥΔΗΣ ΠΕΡΣΙΚΑ

ΦΛΩΡΙΝΟΥΔΗΣ ΚΩΝ.ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
Χαλιά Χαλιά

Περιγραφή

Η εταιρεία Φλωρινούδης έρχεται δυναμικά κοντά σας για να σας προσφέρει μια πρωτότυπη συλλογή από έπιπλα, είδη μπάνιου, ταπετσαρίες τοίχου, μοκέτες, κουρτίνες, λευκά είδη και χαλιά. Σε καθένα από τα δύο καταστήματα μας βρείτε τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο όπως Persika, Βιοκαρπέτ, Aslanis Home, Pierre Cardin κλπ. ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε τα κορυφαία προϊόντα της αγοράς.
Να αναφέρουμε εδώ ότι διαθέτουμε πλήρη γκάμα των προϊόντων της εταιρίας GUY LAROCHE


Το κατάστημα μας σας δίνει την δυνατότητα να φτιάξετε την λίστα του γάμου σας διαλέγοντας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία ειδών ώστε να διακοσμήσετε το σπίτι των ονείρων σας. Οι πωλητές της εταιρείας θα είναι δίπλα σας για να σας συμβουλέψουν και να σας βοηθήσουν να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.


Η εταιρεία Φλωρινούδης για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη είναι σε θέση να σας παρέχει τις παρακάτω υπηρεσίες:
- Τοποθέτηση ταπετσαρίας, μοκέτα, κουρτινών και κουρτινόξυλων στον χώρο σας από ειδικούς ανθρώπους της εταιρείας μας.
- Τοποθέτηση επαγγελματικής μοκέτας (κότερα, ξενοδοχεία, τράπεζες, βίλες).
- Για τους κυρίους και κυρίες που έχουν καταλήξει στην αγορά τους σε κάποιο από τα δύο καταστήματα μας, γίνεται δωρεάν δειγματισμός στο σπίτι.
Οι πληρωμές μπορούν να γίνουν έως και 36 άτοκες δόσεις (και χωρίς πιστωτική κάρτα). Επίσης είμαστε στην διάθεση σας να σας συμβουλέψουμε για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε σχετικά με με τον χώρο του σπιτιού σας.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: www.florinoudiscarpets.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.