ΕΝΕΡΓΟΜΗΧΑΝΙΚΗ

Καραγκιοζάκης
Φυσικό αέριο Φυσικό αέριο

Περιγραφή

Η ΕΝΕΡΓΟΜΗΧΑΝΙΚΗ δραστηριοποιείται στο χώρο του φυσικού αερίου και του πετρελαίου στην μελέτη - εγκατάσταση - επίβλέψη και στην εμπορία προϊόντων αερίου από το 1998. Από το 2008 δραστηριοποιείται και στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, ερευνά, σχεδιάζει, εγκαθιστά, εγγυάται και θέτει σε λειτουργία συστήματα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας σε αγροκτήματα, οικίες, κτίρια, επιχειρήσεις και βιομηχανίες.

Διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις, με άριστα τεχνολογικά εξοπλισμό και με μεγάλο εκθεσιακό χώρο, παρέχοντας ευχέρεια επιλογής ανάμεσα σε μεγάλη γκάμα προϊόντων.

Επίτοιχους λέβητες αερίου (Γερμανικούς, Ιταλικούς και Γαλλικούς).

Κουζίνες αερίου - εστίες και φούρνους αερίου (Γερμανικούς και Ιταλικούς).

Τζάκια αερίου κλειστού θαλάμου καύσης (δεν απαιτείται καμινάδα - Αγγλικά).

Τζάκια αερίου ανοιχτού θαλάμου καύσης (απαιτείται καμινάδα - Αγγλικά).

Ψυγεία υγραερίου, ρεύματος και μπαταρίας (Σουηδικά)

Γεννήτριες Αερίου (Καναδά)

Φώτα Αερίου (Καναδά)

Ψησταριές αερίου (Καναδά)

Κουζίνες αερίου (France - Ιταλίας)

Η ΕΝΕΡΓΟΜΗΧΑΝΙΚΗ δραστηριοποιείται στο χώρο της θέρμανσης και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας έχοντας ως σκοπό να βρίσκεται δίπλα στον πελάτη με εξειδικευμένους τεχνικούς σε θέματα μελέτης, κατασκευής, και συντήρησης εγκαταστάσεων. Το προσωπικό που απασχολεί η ΕΝΕΡΓΟΜΗΧΑΝΙΚΗ για τη διεκπεραίωση των εργασιών είναι όλοι πτυχιούχοι, κάτοχοι άδειας και με μεγάλη εμπειρία στον τομέα που απασχολούνται, αλλά και συνεργάτες, οι οποίοι είναι διακεκριμένοι και καταξιωμένοι στο χώρο τους.

Η ΕΝΕΡΓΟΜΗΧΑΝΙΚΗ απέκτησε την εμπιστοσύνη του Έλληνα πολίτη για την αξιόπιστη προμήθεια συσκευών φυσικού αερίου και υγραερίου, καθώς και για τις άψογες και λειτουργικές εγκαταστάσεις που εκτελούνται από τεχνικό προσωπικό που είναι αδειούχο και εξουσιοδοτημένο από το νόμο.

Οι εγκαταστάσεις της ΕΝΕΡΓΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη στο δήμο Νεάπολης επί της οδού Ναυάρχου Βότση 11 και Καλλικρατείας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.energomixaniki.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.