ΑΦΟΙ ΤΣΑΚΙΡΗ και ΣΙΑ Ο.Ε.

ΑΦΟΙ ΤΣΑΚΙΡΗ και ΣΙΑ Ο.Ε.
Συνεργεία Ηλεκτρ. Συστήματος Συνεργεία Ηλεκτρ. Συστήματος

Περιγραφή

Η εταιρία Αφοι ΤΣΑΚΙΡΗ είναι ένα από τα πιο παλιά και έμπειρα συνεργεία επισκευής αντλιών πετρελαίου, μπεκ και τούρμπο στον χώρο των φορτηγών και τα τελευταία 5 χρόνια και στα ΙΧ αυτοκίνητα. Αντικείμενο της δουλειάς τους είναι η επισκευή αντλιών πετρελαίου, μπεκ, τουρμπινών καθώς και προγράμματα αναβαθμίσεων εγκεφάλων φορτηγών, λεωφορείων και ΙΧ αυτοκίνητων όλων των τύπων - ενδεικτικά MAN, SCANIA, VOLVO, DAF, group VW, MERCEDES και πολλά άλλα.

Είναι επίσης εξουσιοδοτημένο συνεργείο της BOSCH και παρέχει όλη την γκάμα των ανταλλακτικών της, την τοποθέτηση τους και την άμεση εξυπηρέτηση στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις τους. Η εταιρία υπάρχει στον χώρο των συνεργείων εδώ 28 χρόνια από τα μέσα του 1978 όπου ο ΦΩΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ μαζί με τον αδερφό του ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΑΚΙΡΗ κάνανε τα πρώτα τους βήματα και μέχρι σήμερα έχουν μια λαμπρή καριέρα με ένα πελατολόγιο το οποίο ξεπερνά τους 10.000 πελάτες. Το πελατολόγιο είναι πανελλαδικό αλλά και ευρωπαϊκό. Παρέχουν εξυπηρέτηση εντός Ελλάδας στους πελάτες τους με την υποστήριξη του ομίλου της BOSCH.

ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ

Η εταιρία Αφοι ΤΣΑΚΙΡΗ εξειδικεύεται και στον επαναπρογραμματισμό εγκεφάλων (ECU) όλων των τύπων φορτηγών και ΙΧ αυτοκινήτων. Με την πολυετή εμπειρία της εταιρίας ο χρόνος επαναπρογραμματισμού ενός εγκεφάλου (ECU) είναι ταχύτατος και με θεαματικά αποτελέσματα.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε τον επαναπρογραμματισμό εγκεφάλου ενός AUDI A4 1.8L, με αύξηση της ιπποδύναμης από τους 150 στους 197 ίππους και ενός SKODA OCTAVIA RS από τους 180 στους 230 ίππους.

ΤΟΥΡΜΠΙΝΕΣ

Η τουρμπίνα είναι ένα σύστημα υπερτροφοδοσίας αέρος, το οποίο τροφοδοτεί τον κινητήρα πετρελαίου (DIESEL) με πίεση αέρος από 1,2 BAR (ατμόσφαιρες) έως 3 BAR, ενώ γιά τους κινητήρες βενζίνης (GASOLINE) με πίεση από 0,5 έως 1,1 BAR.

Η τουρμπίνα βρίσκεται επάνω στην πολλαπλή εξαγωγής του κινητήρα και παίρνει κίνηση από τα καυσαέριά του. Τα καυσαέρια του κινητήρα αποτελούν έτσι την κινητήρια δύναμη της τουρμπίνας.

Ο χρόνος επισκευής μιάς τουρμπίνας είναι 2-3 ώρες, ανάλογα με την μάρκα (όπως ενδεικτικά KKK, GARRETT, HOLSET, IHI) και την ζημία της τουρμπίνας.

ΑΝΤΛΙΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Η αντλία πετρελαίου είναι ένα σύστημα υψηλής πίεσης το οποίο κάνει ισόποση κατανομή τροφοδοσίας καυσίμου στα μπεκ (ψεκαστήρες) του κινητήρα, ανάλογα με τις απαιτήσεις του χειριστή του οχήματος, έτσι ώστε να επιτυγχάνουμε την καλύτερη δυνατή καύση και απόδοση του κινητήρα με τα λιγότερα καύσιμα.

Γιά να επιτευχθεί αυτό πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα γνήσια ανταλλακτικά της BOSCH και να ρυθμίσουμε με τα κατάλληλα μηχανήματα την αντλία.

Ο χρόνος επισκευής μιάς αντλίας πετρελαίου είναι 4-5 ώρες (ο χρόνος αυτός είναι ενδεικτικός, διότι εξαρτάται από την εκάστοτε βλάβη της αντλίας πετρελαίου).

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.