ETEKA A.E. - ETEKA S.A. - Εταιρία Καυσίμων

Πετρελαιοειδή- Πρατήρια Πετρελαιοειδή- Πρατήρια

Περιγραφή

Η ETEKA ιδρύεται το 1983 με αντικείμενο τον εφοδιασμό πλοίων όλων των κατηγοριών στα μεγαλύτερα λιμάνια της χώρας. Την ίδια χρονιά προχωρά στην αγορά των εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών της ΕΛΒΥΝ στο Πέραμα και γρήγορα καθιερώνεται στην αγορά υπό την καθοδήγηση του Μιχάλη Σπανού.

Το 1995 ο Κώστας Σπανός, Τεχνικός Διευθυντής & Μέλος του Δ.Σ., εκσυγχρονίζει πλήρως τις εγκαταστάσεις και αναμορφώνει το προφίλ της. Σήμερα η ETEKA, με Πρόεδρο τον Γιώργο Σπανό, αποτελεί μία σύγχρονη, ελληνική εταιρία με διεθνή καταξίωση. Πρωταγωνιστεί στο χώρο του International Bunkering. Διαθέτει εκτεταμένο δίκτυο 250 πρατηρίων καυσίμων σε όλη την Ελλάδα, πετρέλαιο θέρμανσης και πλήρη σειρά λιπαντικών. Εξελίσσεται με ανθρωποκεντρική αντίληψη, ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες, τεχνολογία αιχμής, πρότυπα υψηλών προδιαγραφών και ευαισθησία για την προστασία των φυσικών πόρων. Η ETEKA προχωρά στο μέλλον!


Πρατήρια Καυσίμων

Καθημερινοί, ευχάριστοι σταθμοί για εκατομμύρια Έλληνες σε κάθε γωνιά της χώρας. Τα 250 Πρατήρια Καυσίμων της ETEKA, "γεμίζουν" τους φίλους τους με γρήγορη εξυπηρέτηση και εγγυημένης ποιότητας καύσιμα, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Η μελέτη, η οργάνωση και ο σύγχρονος σχεδιασμός των Πρατηρίων ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού για την κάλυψη των αναγκών του. Το δίκτυο της ETEKA απλώνεται παντού στη χώρα.


International Bunkering

Η ETEKA ικανοποιεί τις πιο ιδιαίτερες προσδοκίες του International Bunkering με πολύτιμη εμπειρία 25 ετών. Το τρίπτυχο άμεση εξυπηρέτηση, υψηλή ποιότητα και εγγυημένη παράδοση έχει ισχυροποιήσει τη θέση της, κατακτώντας σημαντικό μερίδιο της αγοράς. Επτά εφοδιαστικά πλοία, εξοπλισμένα με την πιο σύγχρονη τεχνολογία και άψογα εκπαιδευμένο προσωπικό "οργώνουν" τις θάλασσες, παραδίδοντας με ασφάλεια καύσιμα, βάσει των Διεθνών Προδιαγραφών ISO.

Μεγάλος αριθμός βυτιοφόρων φθάνει σε όλα τα ελληνικά λιμάνια για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της εταιρίας. Οι εφοδιασμοί τηρούν το πλαίσιο των κανόνων της MARPOL και γίνονται με ασφάλεια και σεβασμό για το περιβάλλον. Η ETEKA είναι η ελληνική εταιρία, που ανεβάζει τον πήχη ψηλά στο International Bunkering και κερδίζει την εμπιστοσύνη.

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης σε επιχειρήσεις αλλά και οικιακούς χρήστες. Η φόρτωση του πετρελαίου γίνεται από ιδιόκτητες, ελεγχόμενες εγκαταστάσεις ενώ η διακίνηση, γίνεται με βυτιοφόρα που υπόκεινται σε αυστηρό έλεγχο από την επιχείρηση και που επανδρώνονται με υπεύθυνο και εξειδικευμένο προσωπικό. Διαθέτουμε έναν στόλο 50 βυτιοφόρων οχημάτων με σκοπό την άμεση, υπεύθυνη και αξιόπιστη παράδοση πετρελαίου.

Η παραγγελία σας γίνεται εύκολα με ένα απλό τηλεφώνημα καθώς άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό βρίσκεται στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει και να απαντήσει σε τυχόν απορίες σας. Η ETEKA δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της, ειδικότερα στο ευαίσθητο θέμα της διανομής πετρελαίου θέρμανσης.

Επιλέγοντας πετρέλαιο θέρμανσης από την ETEKA εξασφαλίζετε:

  • Αύξηση απόδοσης
  • Εξοικονόμηση ενέργειας, κόστους καθαρισμού και συντήρησης
  • Μείωση των εκπομπών ρύπων
  • Έλεγχο κατά τη διαδικασία παραλαβής
  • Άριστη εξυπηρέτηση από εξειδικευμένο προσωπικό
  • Ανταγωνιστικές τιμές
  • Ανταπόδοση της εμπιστοσύνης σας με πλούσια δώρα


  • Η ETEKA και στο πετρέλαιο θέρμανσης σας γεμίζει ζεστασιά, ξεγνοιασιά, εξυπηρέτηση.

    Απαλλαχθείτε οριστικά από το άγχος της προμήθειας πετρελαίου με πετρέλαιο θέρμανσης ETEKA!

    Η ETEKA εγγυάται πετρέλαιο που ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές ποιότητας αλλά και φροντίζει για την άμεση, σωστή και υπεύθυνη παράδοση της παραγγελίας σας μέσα στις ώρες που εσείς θα καθορίσετε.

    Τηλεφωνήστε στο 210 4004003 ή 210 4005788 (7 γραμμές) για την δική σας παραγγελία, καθημερινά 8:00 έως 20:00 και Σάββατο 8:00 έως 15:00.
    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.