"Λευτέρης" Γενικό Συνεργείο Αυτοκινήτων

Ναλμπάντης Λευτέρης
Συνεργεία Γενικής Φύσεως Συνεργεία Γενικής Φύσεως

Περιγραφή

Από το 1993 το γενικό συνεργείο αυτοκινήτων «Λευτέρης» σας υποδέχεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του με χαμόγελο συνέπεια ταχύτητα επαγγελματική δουλειά αλλά πάνω απ’ολα με σεβασμό στον πελάτη που τόσα χρόνια δίνει την εμπιστοσύνη του και εμπιστοσύνη για την οδηγική του ασφάλεια στα χέρια του συνεργείου αυτοκινήτων «Λευτέρης». Η πελατοκεντρική μας φιλοσοφία και το πάντα άριστα εκπαιδευμένο μας προσωπικό και τα εξειδικευμένα μηχανήματα που διαθέτουμε  μας δίνουν την δυνατότητα να χαίρουμε υψηλή θέση στην προτίμηση των κατοίκων της Θεσσαλονίκη για την επισκευή συντήρηση του αυτοκινήτου τους.

 

Είμαστε από τα λίγα ιδιόκτητα συνεργεία αυτοκινήτων τα οποία έχουν την δυνατότητα να δώσουν αυτοκίνητο εξυπηρέτησης πελατών στους πελάτες που δεν θα υπάρχει δυνατότητα λειτουργίας του αυτοκίνητου τους αυθημερόν. Υπηρεσία κατόπιν συζητήσεως.

 

Δίνετε ακόμα η δυνατότητα ηλεκτρονικής διάγνωσης του εγκεφάλου του αυτοκινήτου με της γνήσιες διαγνωστικές συσκευές των κατασκευαστών.

 

Σε μας ακόμα θα βρείτε καθαρισμό των μπέκ με υπερήχους, διάγνωση καυσαερίων, κάρτα ελέγχου καυσαερίων, έλεγχος ΚΤΕΟ.

 

Ακόμα εκτελούμε βελτιώσεις, μετατροπές, service

 

Προσφέρετε ακόμα δωρεάν κατοίκων παράδοση για τους πελάτες μας στον δήμο Αγίου Αθανασίου.

 

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να σας εξυπηρετήσουμε με χαμόγελο σεβασμό υπευθυνότητα.



Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.