Αsteras Palace - Restaurant

Δομπράκης Αθανάσιος
Κέντρα Εκδηλώσεων - Πολυχώροι Κέντρα Εκδηλώσεων - Πολυχώροι

Περιγραφή

Η οικογενειακή επιχείρηση "Αστέρας Palace" ένα όνομα γνωστό σε χιλιάδες Θεσσαλονικείς και όχι μόνο με παρουσία από το 1998 και εμπειρία από το 1971 στο χώρο της διασκέδασης και των δεξιώσεων.

Η εμπειρία τόσων ετών μας δίνει την απόλυτη επιτυχία σε κάθε είδους διασκέδαση σας.

Η αίθουσα με δυνατότητα μέχρι και 400 ατόμων με άνεση κίνησης στο χώρο μεγάλη πίστα χορού ζωντανή μουσική και με πλήρες σύστημα εξαερισμού ψύξης και θέρμανσης κάνει ανεπανάληπτη την διασκέδαση σας. Επίσης διαθέτουμε άνετο Parking.

To "Αστέρας Palace" κατέχει ρεκόρ στην ταχύτητα σερβιρίσματος των καλεσμένων της στον εκπληκτικό χρόνο των 15 λεπτών! Τα κρέατα που σερβίρονται είναι από δική μας ιδιοκτήτη φάρμα που βρίσκετε στα Βασιλικά δίνοντας σε εσάς το καλύτερο σε ποιότητα φαγητό! Το μενού μπορεί να γίνει ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη και κάθε τσέπη!

To "Αστέρας Palace" με έμπρακτο σεβασμό στον πελάτη δεν έχει πλαφόν στις κρατήσεις των καλεσμένων σας για την δεξίωση σας, άμα έχετε 300 καλεσμένους και τύχει να είναι μόνο 250 τότε δεν χρεώνεστε 300 αλλά των ακριβή αριθμό των προσκεκλημένων που ήρθαν δηλαδή 250.

Η οικογενειακή επιχείρηση "Αστέρας Palace" δίνει τον καλύτερο της εαυτό για εσάς σε :

Γάμους

Τη μέρα αυτή την περιμένατε καιρό και την ονειρευτήκατε πολλές φορές. Αφήστε λοιπόν τον Γάμο σας να αγγίξει την τελειότητα.
Το μυστικό της επιτυχίας είναι ο μοναδικός μας χώρος κατάλληλα δημιουργημένος για να υποδέχεται δεξιώσεις γάμων. Η αίθουσα πολυτελείας με τον εκλεπτυσμένο χαρακτήρα.
Η λεπτομερής φροντίδα του προσωπικού για διοργάνωση εκδηλώσεων και το έμπειρο προσωπικό στην παρασκευή φαγητών με άποψη και γούστο δίνουν τον συνδυασμό για μια πετυχημένη Δεξίωση.

Βαπτίσια

Η δεξίωση της βάπτισης είναι από της ομορφότερες στιγμές των νέων γονιών.
Οργανώστε μαζί μας μια αξέχαστη γιορτή, επιλέγοντας το καλύτερο μενού τη μουσική που αγαπάτε ή τη διακόσμηση που ονειρεύεστε.!

Εταιρικές Εκδηλώσεις

Η πολυετής πείρα μας στη διοργάνωση επιχειρηματικών συναντήσεων και κάθε είδους εταιρικών εκδηλώσεων αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για την διοργάνωση και της δικής σας ανάλογης εκδήλωσης.
Η οικογενειακή επιχείρηση "Αστέρας Palace" θα εξασφαλίσει στον κάθε προσκεκλημένο σας μια μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης χαρίζοντας σας τη σιγουριά της επιτυχίας!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.