Χαλκιάς Πέτρος - Σίδηρος Οικοδομών

Χαλκιάς Πέτρος
 Οικοδομικά - Δομικά Υλικά Οικοδομικά - Δομικά Υλικά

Περιγραφή

Η ΧΑΛΚΙΑΣ ΣΙΔΗΡΟΣ-ΜΠΕΤΟΝ προμηθεύει την Β. Ελλάδα με σίδηρο οικοδομών, πλέγματα, καρφιά και σύρματα υψίστης ποιότητας από το 1983.

Η ΧΑΛΚΙΑΣ ΣΙΔΗΡΟΣ-ΜΠΕΤΟΝ λόγω της επαγγελματικής φιλοσοφίας της και της πελατοκεντρική άποψης που την διακατέχει δίνει τον κατευθυντήριο λόγο στην αγορά με προϊόντα όχι μόνο από της μεγαλύτερες βιομηχανίες σιδήρου αλλά και εισαγωγές από βιομηχανίες σιδήρου του εξωτερικού (Ιταλία).

Η ΧΑΛΚΙΑΣ ΣΙΔΗΡΟΣ-ΜΠΕΤΟΝ σας προσφέρει άμεσες και συμφέρουσες υπηρεσίες έχοντας την εκάστοτε παραγγελία του πελάτη έτοιμη σε 2-3 ημέρες από την στιγμή της παραγγελίας μέχρι και την παράδοση στον επιθυμητό χώρο, χωρίς περαιτέρω επιβάρυνση στον πελάτη για παράδοσης εντός Θεσσαλονίκης και επιμέρους διευκόλυνση με αποδοχή επιταγών για την καλύτερη για εσάς λειτουργία.

Η εμπιστοσύνη των ανθρώπων μας βοήθησε να επεκταθούμε ακόμα περισσότερο με τις νέες μας εγκαταστάσεις στην Μακεδονικού αγώνα 14 στο Παλιόκαστρο (περιοχή Ωραιοκάστρου).

Η ΧΑΛΚΙΑΣ ΣΙΔΗΡΟΣ-ΜΠΕΤΟΝ θα χαρεί να σας εξυπηρέτηση στο κάθε επιχείρημα σας μικρό ή μεγάλο με συνέπεια και αξιοπιστία.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310.486310 - 2310.698082 - 2310.698029 - 2310.486311 - 6948627128
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.