Έπιπλα Φουντουκίδης

Επιπλα Επιπλα

Περιγραφή

Τα έπιπλα «Φουντουκίδης» δίνουν δυναμικό παρόν, δίνοντας σας νέες και δημιουργικές προτάσεις για την επένδυση του νέου σας σπιτιού με έπιπλα υψηλών προδιαγραφών, μεγάλη αντοχή και διαχρονικότητα στο σχέδιο. Όλα μέσα στα πλαίσια της ευρωπαϊκής νομοθεσίας για ένα ασφαλές και χωρίς κίνδυνο για την υγειά του παιδιού σας ή για εσάς τους ίδιους έπιπλο.

Για 25 και χρόνια τα έπιπλα «Φουντουκίδης» δίνουν την κατευθυντήρια γραμμή στο έπιπλο στην Θεσσαλονίκη αλλά και πανελλήνια χωρίς να χάνει ο πελάτης την ατομικότητα του αλλά να νιώθει ιδιαίτερος όπως και θα έπρεπε να νιώθει.
Η εμπιστοσύνη των πελατών μας στο όνομα «Φουντουκίδης» μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα ποιότητας και να επεκταθούμε ακόμα παραπέρα με την νέα έκθεση μας στην Μαργαρίτη Δήμτσα 43 στη Κοζάνη (τηλέφωνο 2461033212)

Γιατί να διαλέξετε «Φουντουκίδης» ?

  • Σε μας δίνεται η δυνατότητα ο πελάτης να ζήτησει ο ίδιος τις διαστάσεις, τους χρωματισμούς του επίπλου δίνοντας του τη δυνατότητα να μπορέσει να εκφραστεί ακόμα περισσότερο μέσα από τα έπιπλα που διακοσμούν τον χώρο του.
  • Ποιότητα των υλικών μας γιατί τα έπιπλα «Φουντουκίδης» ετοιμάζονται σε δικό μας εργοστάσιο που εδρεύει στην Ίριδος (΄Β Πάροδος Γ. Σχολής)(τηλέφωνο 2310471310) με την συνεχή επίβλεψη ειδικών στο χώρο των επίπλων
  • Αντοχή των προϊόντων μας λόγω τις εμπειρίας τόσων χρόνων και προσωπικής ενασχόλησης στην κατασκευή του επίπλου
  • Διαχρονικότητα στο Σχέδιο
  • Φιλικά προς το περιβάλλον υλικά (PVC,διάφορα είδη ξύλου, Γυαλί, INOX, Ακρυλικό) και για τους ανθρώπους που το χρησιμοποιούνε(χωρίς κίνδυνο αλλεργιών, εξανθημάτων)
  • Αναλυτική μελέτη του χώρου σας για το καλύτερο για εσάς αποτέλεσμα αλλά και διεκπεραίωση διακόσμησης από έμπειρο προσωπικό. Με παράδοση της παραγγελίας σας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
  • Προσιτές τιμές με δυνατότητα διακανονισμού, δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες και ευκολίες πληρωμής για τον πελάτη που τόσα χρόνια δείχνει την εμπιστοσύνη του στα έπιπλα «Φουντουκίδης»
  • Περαιτέρω διευκόλυνση, με δωρεάν παράδοση και εγκατάσταση-τοποθέτηση στον χώρο σας.
  • Μοναδική δυνατότητα για τον πελάτη μας, είναι η αναπαλαίωση, συντήρηση και απεντόμωση των επίπλων αντίκα. Βαφές σε όλους τους χρωματισμούς σε λάκα ή λούστρο με διάφορες τεχνοτροπίες. Αλλαγές υφασμάτων και ταπετσαρίες για τον πελάτη, ο οποίος θέλει να διατηρήσει την αρχική ομορφιά ενός μεγάλης συναισθηματικής αξίας κειμηλίου το οποίο το εμπιστεύεσαι μόνο σε έμπειρα χέρια.
«Φουντουκίδης» το… επιχείρημα που θα σας εκπλήξει!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.