Ινστιτούτο Ρωσικής Γλώσσας MiR

Ελισάβετ Γιάνοβα
Ξένες γλώσσες Ξένες γλώσσες

Περιγραφή

Το Ινστιτούτο MiR είναι ένα από τα σπουδαιότερα ινστιτούτα διδασκαλίας της ρωσικής γλώσσας στην Ελλάδα και έχει ως στόχο την ποιοτική εκμάθηση της ρωσικής γλώσσας στην Ελλάδα, καθώς και την προώθηση των σχέσεων της Ελλάδας και της Ρωσίας. Το MiR φέρνει τη σύγχρονη ρωσική κουλτούρα στο κέντρο της Αθήνας και είναι ένα Κέντρο που διαρκώς εξελίσσεται και σταθερά συντονίζεται με τον παλμό του σήμερα στην Ελλάδα και τη Ρωσία. 

Στα προγράμματά του περιλαμβάνονται μαθήματα ρωσικών ατομικά, ομαδικά, εταιρικά, εξ αποστάσεως. Επίσης οργανώνονται ειδικά τμήματα με κατεύθυνση τον τουρισμό και τις επιχειρήσεις.

Το MiR υποστηρίζεται ενεργά από τη Ρωσική Πρεσβεία και έχει επίσημη σταθερή συνεργασία με το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας Λομονόσοφ - Ανώτατη Σχολή Μετάφρασης. Συνεργάζεται με το Ελληνο-Ρωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο και με τον Δήμο Αθηνών. Επίσης συμμετέχει στα Ευρωπαϊκά προγράμματα Grundtvig - Δια Βίου Μάθηση.

Είναι εμπνευστής και διοργανωτής του Διαγωνισμού Λογοτεχνικής Μετάφρασης «Anton Chekhov», της θεατρικής ομάδας «Teatr MiR» και του περιοδικού «ΡΕ».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.