ΧΑΤΖΗΦΡΑΝΤΖΗΣ - Συστήματα Κουφωμάτων

Χατζηφραντζής Άγγελος
Πόρτες - Παράθυρα - Κουφώματα - Ρολά Πόρτες - Παράθυρα - Κουφώματα - Ρολά

Περιγραφή

Η επιχείρηση μας ιδρύθηκε το 1959 από τον Απόστολο Χατζηφραντζη και δραστηριοποιείται αρχικά στο χώρο του σίδηρου και πολύ γρήγορα επεκτείνεται και στο ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ .

 

Η ιδιαίτερη αγάπη του καθώς και η τεχνογνωσία του μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας μεταφέρεται στη 2η γενιά και από το 1988 η επιχείρηση περνά στον Άγγελο Xατζηφραντζη.

 

Κληρονομώντας  την άριστη τεχνική γνώση, την πολυετή εμπειρία , την αγάπη και το μεράκι και πλουτίζοντας τα με σύγχρονο εξοπλισμό και συνεχής ενημέρωση για καθετί νέο  πάνω στη δουλειά μπορούμε πλέον   να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες ποιοτικές και λειτουργικές λύσεις, αξιόπιστες στη δοκιμασία του χρόνου με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής. 

 

Έχοντας πάντα το επίκεντρο  του ενδιαφέροντος μας στο πελάτη και πρωταρχικό στόχο την ικανοποίηση του , εργαζόμαστε  με ζήλο προσφέροντας άριστη ποιότητα .

 

 είμαστε σε θέση να σας δώσουμε καινοτόμες ιδέες σε απίστευτες τιμές.  

 

 Η ποιότητα των κατασκευών μας που χαρακτηρίζεται από φινέτσα και σταθερότητα .

 

 Η αξιοπιστία και η συνέπειά μας ,  μας έχουν καθιερώσει στο χώρο του σιδηροκατασκευων , αλουμινοκατασκευών και κατασκευών ΙΝΟΧ.

 

Αυτό άλλωστε το αποδεικνύουν και οι πολυάριθμοι ευχαριστημένοι πελάτες μας .

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε και να σχεδιάσουμε μαζί οτιδήποτε.

 

Από ένα απλό παράθυρο έως τη πιο περίεργη κατασκευή .

 

Καλώς ήρθατε στην επιχείρηση μας.                            

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.