Έπιπλα Χαραλάμπους. Σύνθεση, Βιβλιοθήκες, Γραφεία, Κρεβατοκάμαρες. Ασπρόπυργος

Σπύρος Υπεύθυνος Πωλήσεων & Παραγωγής
Επιπλα Επιπλα

Περιγραφή

Στην εταιρεία Έπιπλα Χαραλάμπους σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε έπιπλα, εφαρμόζοντας την μακροχρόνια εμπειρία μας στο χώρο. Στόχος μας είναι η λειτουργικότητα και το τέλειο στυλ όσον αφορά στην επίπλωση του σπιτιού σας.

Τα έπιπλά μας τα δημιουργούμε με στόχο να προσφέρουν την άνεση και το στιλ που επιθυμείτε. Μοιραζόμαστε την ανάγκη σας να διαμορφώσετε το χώρο σας σε ένα περιβάλλον ζεστό και εκλεπτυσμένο και συμβάλλουμε σ’ αυτό, αφού κάθε κομμάτι της συλλογής μας έχει μέσα του την αγάπη μας για το έπιπλο.

Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα σε κάθε στάδιο της παραγωγής, από το σχεδιασμό, την επιλογή των υλικών, μέχρι την κατασκευή και την έγκαιρη παράδοση.

Τα έπιπλά μας κατασκευάζονται από εμάς γι αυτό και μπορούμε να εγγυηθούμε την ποιότητά τους.

Η ποιότητα, το στυλ και η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας και μάλιστα σε απίστευτα χαμηλές τιμές, είναι στοιχεία που κάνουν την προσπάθειά μας για όμορφο και λειτουργικό σπίτι πραγματικότητα.

Ανάμεσα σε εμάς και τους πελάτες μας, δημιουργείται μία προσωπική σχέση που δεν σταματά στην αγορά των επίπλων, αλλά ολοκληρώνεται με την συνεχή υποστήριξή μας προς εσάς, για την πλήρη εξυπηρέτηση σας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.