Υπηρεσίες Συστήματα Ασφαλείας Συναγερμοί Πυρασφάλεια Ιωάννινα. Bousis Security Services Ioannina - Μπούσης Ευάγγελος

ΜΠΟΥΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Ασφάλειας Ασφάλειας

Περιγραφή

Ηλεκτρονικά Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα συναγερμού, Πυρανίχνευσης-Πυρόσβεσης, Ελέγχου Πρόσβασης, Συστήματα Παγίδευσης Εμπορευμάτων, Κλειστού Κυκλώματος Τηλεόρασης (CCTV), Μετάδοση Εικόνας, Ανίχνευσης Μεταλλικών Αντικειμένων, Σάρωσης-Ανίχνευσης Αποσκευών και Αεροπορικών-Λιμενικών Φορτίων καθώς και Ανίχνευσης Εκρηκτικών και Ναρκωτικών Ουσιών, Μέσα Αποτροπής Ληστείας.

Συστήματα Επικοινωνίας

Συστήματα Επαγγελματικού Ήχου,Αναγγελίας,Αυτόματης Εκκένωσης Χώρων, Συνεδρίων και Μεταφράσεων, Αναζήτησης Προσωπικού, Συστήματα Τηλεφωνικού Κέντρου, Τηλεφωνικών Υπηρεσιών, Ενδοεπικοινωνίας και Κλήσης Νοσοσκόμας καθώς και συστήματα Pay-TV & Video on demand .

Χρηματοκιβώτια

Εντοιχιζόμενα, επιδαπέδια-επίτοιχα, ξενοδοχείων, βαρέως τύπου,ενισχυμένα-strongboxes, λογισμικού, πυρασφαλή, όπλων, φοριαμούς-ερμάρια.

Η εταιρεία μας διαθέτει:

  • Οχήματα για την εξυπηρέτηση των αναγκών του τεχνικού τμήματος, πλήρως εφοδιασμένα με τον απαραίτητο εξοπλισμό για συντήρηση και εγκατάσταση των συστημάτων ασφαλείας προκειμένου να επιτύχουμε την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας.

 

  • Οχήματα, Μηχανές άμεσης επέμβασης και περιπολίας, για επέμβαση σε κάθε έκτακτη περίπτωση τα οποία επικοινωνούν διαρκώς με το Κέντρο Λήψεως Σημάτων , το οποίο μεταφέρει ακριβείς πληροφορίες για καθένα από τους φυλασσόμενους χώρους.

 

Η Εταιρεία Μπούσης Ευάγγελος διαθέτει ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό με εμπειρία και απαραίτητη υποδομή σε φυλάξεις και περιπολίες .

Αναλαμβάνουμε με επιτυχία οποιοδήποτε έργο ασφαλείας δημοσίου και ιδιωτικού τομέα.

Εξυπηρετούμε πάνω από 700 συνδρομητικούς πελάτες

( μεγάλες εταιρείες και ιδιώτες ).

Απασχολούμε περίπου τριάντα άτομα από όλες τις ειδικότητες ( διοικητικούς υπαλλήλους, τεχνικούς εγκαταστάτες συστημάτων, οδηγούς, προσωπικό ασφαλείας-άμεσης επέμβασης, συμβούλους ασφαλείας), κατέχουμε 11 οχήματα όλων των τύπων και ο κύκλος εργασιών μας αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ. Η συνεχής εκπαίδευση, η ανάληψη έργων ευθύνης, η συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες συστημάτων ( Bosch, Siemens, Samsung ), η μεγάλη εμπειρία των στελεχών μας και η πελατοκεντρική αντίληψη εγγυώνται την καλύτερη εξυπηρέτηση και τη μέγιστη παροχή ασφαλείας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.