ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Κοτίδης Ιωάννης
Τρόφιμα - Γλυκά Τρόφιμα - Γλυκά

Περιγραφή

Είμαστε μία επιχείρηση με εμπειρία άνω των 10 ετών στον τομέα της μελισσοκομίας και ιδιαίτερα στην παραγωγή και πώληση μελιού.

Στο "Παλαλόν μελ" θα βρείτε:

  • Μέλι: Το μέλι είναι ένας θησαυρός υγείας και δύναμης με πολλαπλές ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό (θρεπτικές, αντισηπτικές, αντιμικροβιακές)
  • Βασιλικός πολτός: Πλούσια πηγή βιταμινών, ανόργανων ουσιών και αμινοξέων. Για πολλούς ο βασιλικός πολτός θεωρείται το μυστικό της αιώνιας νεότητας, αφού χαρίζει ομορφιά, υγεία και μακροζωία.
  • Γύρη: Είναι η πλουσιότερη φυσική τροφή σε προτείνες, βιταμίνες, απαραίτητα αμινοξέα, ένζυμα και άλλα χρήσιμα συστατικά για τη διατροφή μας.
  • Κερί: Ένα ακόμα προϊόν της μέλισσας με πολλές ευεργετικές ιδιότητες.
  • Δηλητήριο μέλισσας: Το δηλητήριο της μέλισσας είναι ένα πολύπλοκο μείγμα χημικών ουσιών, που εξασκεί φαρμακευτική δράση και επηρεάζει τη φυσιολογία ενός οργανισμού.

Σε εμάς θα βρείτε, επίσης, ό,τι χρειάζεστε από μελισσοκομικό εξοπλισμό.

Διαθέτουμε και ζωοτροφές.

Εξυπηρετούμε το Νομό Ημαθίας και την ευρύτερη περιοχή.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.