Κτηνιατρείο Pawsitive Veterinary Clinic, Έξω Αγυϊά, Πάτρα

Γιαννακοπούλου Ιωάννα
Κτηνίατροι Κτηνίατροι

Περιγραφή

Στο κτηνιατρείο Pawsitive veterinary clinic, στην Πάτρα, παρέχουμε στους πελάτες μας και τα κατοικίδια ζώα τους ολοκληρωμένη κτηνιατρική φροντίδα σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον.

Κατανοώντας τον ξεχωριστό ρόλο που παίζει το κατοικίδιο σας στην οικογένειά σας, φροντίζουμε να είναι τα ζώα υγιή και οι άνθρωποι χαρούμενοι!

  • Στο κτηνιατρείο μας εκτελούνται χειρουργικές επεμβάσεις μαλακών μορίων και ορθοπεδικές, επείγουσες ή προγραμματισμένες.
  • Εκτελούνται αιματολογικές και βιοχημικές εξετάσεις, οι οποίες μας δίνουν τη δυνατότητα να έχουμε άμεσα μια πρώτη κλινική εικόνα.

Προσεγγίζουμε άμεσα και υπεύθυνα οποιοδήποτε πρόβλημα του αγαπημένου σας φίλου και ξεκινάμε άμεσα την ανάλογη θεραπεία κατά περίπτωση.

  • Στο ιατρείο μας εφαρμόζονται αυστηρά οι προληπτικοί εμβολιασμοί για όλα τα ζώα χρησιμοποιώντας εξατομικευμένα εμβολιακά προγράμματα καθώς και ένδο – εξω παρασιτώσεις.
  • Διαθέτουμε φαρμακείο στο οποίο θα βρείτε σχεδόν όλα τα κτηνιατρικά φάρμακα.

Στο ιατρείο μας θα βρείτε επίσης, όλες τις κλινικές δίαιτες, τροφές, καθώς και εξειδικευμένες λύσεις για πάσχοντα ζωάκια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.