Δημήτρης Πανταζόπουλος, Νέος Κόσμος. Χαλιά, Μοκέτες, Δάπεδα, Στόρια, Περσίδες, Ρόλερ, Πατάκια, Ταπετσαρίες, Κουρτίνες

Πανταζόπουλος Δημήτριος
Χαλιά Χαλιά

Περιγραφή

Η εταιρεία μας βασισμένη στην πολυετή εμπειρία της και την πολύχρονη συνεργασία της με τους καλύτερους οίκους του εξωτερικού, έχει την δυνατότητα να ξεχωρίζει για την ποιότητα, την ποικιλία και τη χαμηλή τιμή σε όλα τα προϊόντα  της.

Οι μοκέτες και τα χαλιά που σας προσφέρει η Εταιρεία Δημήτρης  Πανταζόπουλος διατίθενται  σε μεγάλη ποικιλία από συνθέσεις και σε διάφορα σχέδια, χρώματα και μεγέθη. Ταιριάζουν σε κάθε στυλ διακόσμησης και αποτελούν μια φυσική βάση για τα πιο διαφορετικά έπιπλα. Είναι ένα καλό φόντο για κάθε χώρο και έχουν όλα τα πλεονεκτήματα των φυσικών ινών.

Στόρια, Περσίδες, Ρόλερ

Η καλόγουστη και εσωτερική διακόσμηση βρίσκει επιτέλους ένα ελκυστικό αλλά και λειτουργικό ταίρι στα παράθυρα. Τις οριζόντιες περσίδες και τα στόρια σε μεγάλη γκάμα αποχρώσεων, καθώς και πολυάριθμα σχέδια, για έντονα παιχνίδια με το φώς και τις σκιές στα παράθυρα σας.

Χαλιά, Μοκέτες, πλαστικά Δάπεδα, Στόρια, Περσίδες, Ρόλερ,  Αντιολισθητικά  Δάπεδα,  Πατάκια Εισόδου Επαγγελματικών Χώρων, Δάπεδα LAMINATE, Ταπετσαρίες Τοίχου, Κουρτίνες, Κουρτινόξυλα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.