Διαδρομές Ποδηλάτων. Εμπόριο, Ανταλλακτικά, Επισκευές

ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
Ποδηλασία Ποδηλασία

Περιγραφή

Η εταιρία μας προσφέρει όλες τις υπηρεσίες που έχουν σχέση με το ποδήλατο. Συγκεκριμένα ασχολούμαστε με το εμπόριο, Ανταλλακτικά, Accessories και Service Ποδηλάτων.

Συνεργαζόμαστε με τις εταιρίες: Cannondale, Lapierre, Lompardo, Kcp, Hutchinson, zefal, uvex, shimano, campagnolo, sram


Επίσης, έχουμε μεγάλη ποικιλία σε ποδηλατικά αξεσουάρ.

 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο κ. Χρηστίδης Νίκος είναι:

  • Πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α  Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην Κομοτηνή.
  • Πτυχιούχος μηχανικός ποδηλάτου, απόφοιτος Barnett bicycle institute, Colorado Springs, Η.Π.Α. (www.bbinstitute.com),  ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ πτυχιούχος μηχανικός ποδηλάτου στην Ελλάδα.
  • Ιδρυτής, προπονητής και μέλος του Δ.Σ του ποδηλατικού συλλόγου Κομοτηνής  Θρακας Ιππέας www.thrakas-ippeas.gr

 

Σημειώνουμε ότι διατηρούμε Ηλεκτρονικό Αρχείο Επισκευών και πραγματοποιούμε ειδικές μετρήσεις σώματος για κατάλληλη επιλογή ποδηλάτου.

ΕΝΑΡΞΗ "ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ"

Τα Σαββατοκύριακα από 16-6-2012 ως 8-7-2012 ξεκινά η "σχολή ποδηλασίας". Απευθύνεται σε παιδιά 9-12 ετών ή και μικρότερα αρκεί να ξέρουν ισορροπία και να έχουν επίγνωση των κινδύνων που υπάρχουν στο δρόμο. Τα μαθήματα είναι 8 και καλύπτουν από τη γνωριμία με το ποδήλατο, κυκλοφοριακή αγωγή, χειρισμό των ταχυτήτων και των φρένων μέχρι εισαγωγή σε αρχές αγωνιστικής οδήγησης. Σκοπός της είναι να κινήσει το ενδιαφέρον των παιδιών για το όχημα και τις πολλές δυνατότητες και οφέλη που μπορεί απλόχερα να προσφέρει στο χρήστη του. Η εμπειρία, οι γνώσεις και πάνω απ' όλα η αγάπη μου για το ποδήλατο μου επιτρέπει να ξεκινήσω και πάλι ένα τέτοιο εγχείρημα. Πληροφορίες στο κατάστημα.  

 

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ

Μια επιπλέον υπηρεσία του καταστήματος είναι και η χορήγηση προγραμμάτων εκγύμνασης με ποδήλατο. Απευθύνεται σε αθλούμενους αλλά και σε αθλητές (ποδηλάτες,τριαθλητές) οι οποίοι είτε θέλουν να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση, είτε θέλουν να πετύχουν αθλητικούς στόχους. Εννοείται πως όσο περισσότερες είναι οι απαιτήσεις τόσο συνθετότερα γίνονται τα προγράμματα και περιλαμβάνουν βάρη, ποδήλατο, τρέξιμο, κολύμβηση, μετρήσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα και τήρηση αρχείου. Όπως διαβάσατε παραπάνω έχω τα τυπικά αλλά και ουσιαστικά προσόντα να αναλάβω τέτοια ευθύνη.

 

ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΗΡΩΣΗ - ΜΕΓΑΛΑ ΔΩΡΑ

Από 21-6-2012 ως 29-9-2012, όσοι αγοράσουν προϊόντα και υπηρεσίες από το κατάστημα μπαίνουν σε κλήρωση. Για το παραπάνω διάστημα, υπάρχει έκπτωση 15% στις επισκευές. Οι όροι συμμετοχής είναι απλοί κι είναι οι παρακάτω.

  1. Για κάθε αγορά αξίας 50€ σας δίδεται ένας λαχνός. Π.χ. Αν κάποιος πελάτης αγοράσει προϊόντα αξίας 200€, παίρνει τέσσερις λαχνούς.
  2. Η κλήρωση θα γίνει την Κυριακή 30-9-2012, στις 12:00, στο κατάστημα.
  3. Οι τυχεροί θα πρέπει να έχουν το λαχνό τους.
  4. Τα δώρα ΔΕΝ ανταλλάσσονται. 

 

Τα δώρα είναι τα παρακάτω

  1. Ποδήλατο Cannondale Bad boy 700, μέγεθος M, αξίας 1300€
  2. Ανταλλακτικά της επιλογής σας -από το στοκ- αξίας 200€
  3. Επισκευή αξίας 100€. Σε περίπτωση που ο τυχερός αυτού του δώρου είναι εκτός Ρόδου, τα μεταφορικά βαρύνουν εμάς.

 

 

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.