Ρόδος, Εμπορία και Τοποθέτηση Τζακιών, ART & FIRE

ΝΙΚΟΛΙΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Τζάκια - Εστίες Μπάρμπεκιου Τζάκια - Εστίες Μπάρμπεκιου

Περιγραφή

Η εταιρία ART & FIRE ασχολείται με την εμπορία από το 1982 στα ενεργειακά τζάκια, σόμπες πελετ, ξυλόσομπες και μια σειρά από εναλλακτικούς τρόπους θέρμανσης. Στην έκθεση που έχουμε δημιουργήσει στην Παστίδα μπορείτε να επιλέξετε το προϊόν που είναι κατάλληλο για τις δικές σας ανάγκες.

Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας πάνω στον χώρο του τζακιού, σας παρέχουμε υψηλής αισθητικής προϊόντα για όλες τις προτιμήσεις.


Η εταιρία είναι πάντα ενημερωμένη και εξοπλισμένη με όποιο νέο προϊόν υπάρχει και κυκλοφορεί στην αγορά του τζακιού. Το προσωπικό συνεχώς καταρτίζεται στον χώρο της τέχνης του τζακιού παρακολουθώντας ειδικά σεμινάρια και εκθέσεις.

Στην ART & FIRE έχουμε πάθος με τη φωτιά. Επιλέγουμε προϊόντα με κριτήριο την λειτουργικότητα, το design,την απόδοση και την εξοικονόμηση χρημάτων.

Το έμπειρο προσωπικό μας βρίσκεται στην διάθεση σας για να απαντήσει σε κάθε προβληματισμό σας ή πληροφορία που σας απασχολεί, από τη σχεδίαση, την εγκατάσταση και τις χρήσεις αλλά και για να σας ενημερώσει για τους νόμους που διέπουν την λειτουργία του τζακιού, τα υλικά κατασκευής και τις εναλλακτικές τεχνολογίες.

Συνεργαζόμαστε με τους πιο προηγμένους οίκους κατασκευής εστιών ανά τον κόσμο και παρέχουμε άριστες υπηρεσίες εγκατάστασης και συντήρησης, καθώς και πλήθος διακοσμητικών εφαρμογών, ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.