Υδραυλικός Εξοπλισμός, Πισίνες, Κατασκευή Υδραυλικών Έργων, ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. | ΥΔΡΟΘΕΡΜ

ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ & ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Υδραυλικά Υδραυλικά

Περιγραφή

Η εταιρία ΥΔΡΟΘΕΡΜ - ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε ιδρύθηκε το 1995 στην Κέρκυρα με αντικείμενό της την εμπορία υδραυλικού εξοπλισμού  και την κατασκευή κάθε είδους υδραυλικών έργων.

Από την ίδρυσή της ειδικεύτηκε στην ανακαίνιση και συντήρηση μεγάλων ξενοδοχείων, όπως NISSAKI BEACH HOTEL, IMPERIAL GRECOTEL,EVA PALACE GRECOTEL,  CORFU CHANDRIS, AQUALAND , KOΥΡΚΟΥΛΟΣ Α.Ε , NEFELI HOTEL και άλλων μικρότερων μονάδων, κατοικιών, πολυτελών βιλών και δημοτικών διχτύων ύδρευσης.

Διαθέτοντας οργανωμένα συνεργεία με ταχύτητα, ακρίβεια και ευελιξία εξυπηρετεί οποιαδήποτε ζήτηση αφορά ύδρευση, αποχέτευση, θέρμανση και πισίνα σε μικρούς χρόνους.

Το νέο της κατάστημα διαθέτει μία τεράστια γκάμα από υδραυλικό εξοπλισμό, είδη υγιεινής και  πλακάκια που μπορεί να καλύψει οποιουδήποτε όγκου απαίτηση.

Η εταιρία ΥΔΡΟΘΕΡΜ - ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους αντιπροσώπους υδραυλικών ειδών στην Ελλάδα με σκοπό πάντα την εξεύρεση της οικονομικότερης λύσης για τους πελάτες της.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.