Το παντοπωλείο της Φύσης. Μπαχαρικά – Βότανα - Φυσικές Επιλογές – Natural Selections

Μωραΐτης Αβραάμης
Βότανα Βότανα

Περιγραφή

Σε εμάς, το παντοπωλείο της Φύσης, θα βρείτε:

 

  1. Garam Masala, Curry Madras, Herbs de Provence και πενήντα ακόμα διαφορετικά Μπαχαρικά.
  2. Εχινάκια Βαλεριάννα, Πασιφλώρα  Ιβίσκο,  αποξηραμένα Μανιτάρια,  Μείγματα Βοτάνων και πενήντα ακόμη Βότανα.
  3. Τσάι μαύρο, Τσάι Λευκό, Τσάι Πράσινο και τριάντα ακόμα είδη τσαγιού από όλο τον κόσμο.
  4. Επίσης θα βρείτε φακές, φασόλια, ρεβύθια και πολλά όσπρια ελληνικής πραγωγής.
  5. Ρύζι μπασμάτι (basmati), jasmine άγριο και πολλές ακόμη ποικιλίες.
  6. Άλευρα πολλών τύπων, τραχανά, πληγούρι, κους κους, ζυμαρικά.

 

Ο πιο ολοκληρωμένος τρόπος προστασίας του καταναλωτή, είναι να γνωρίζει τα πολύ βασικά για τη διατροφή, για την παραγωγή και την συντήρηση των προϊόντων, για τις πηγές των κινδύνων.

Να τρώει απ' όλα, όπως προστάζει άλλωστε και η Μεσογειακή Διατροφή, να τρώει λίγο από τα επεξεργασμένα και βιομηχανικά τρόφιμα, περισσότερο από τα φυσικά και εποχής, να αναγνωρίζει τις ετικέτες, να ελέγχει τις πηγές προμηθειών του, να μαγειρεύει και να συντηρεί σωστά τα τρόφιμα στο ψυγείο του σπιτιού του.

Μελέτη του ΑΠΘ απέδειξε πρόσφατα ότι ο πιο αδύναµος κρίκος στην αλυσίδα της ασφάλειας είναι τελικά το ψυγείο των σπιτιών µας.

Έχοντας αυτό υπ’όψη στις Φυσικές Επιλογές, προσπαθούμε να είμαστε ένα κατάστημα από το οποίο οι πελάτες µας δεν θα βρίσκουν µόνο τα καλύτερα από γευστική και διατροφική άποψη προϊόντα, αλλά θα αντλούν πληροφορίες και γνώσεις και θα αισθάνονται ασφαλείς. Ένα κατάστημα που θα το εμπιστεύονται. Ο Ιπποκράτης έλεγε ότι η διατροφή είναι γεύση και τέρψη. Σήμερα έχουν προστεθεί δύο ακόμη σημαντικοί παράγοντες. Η ασφάλεια και η οικονομία. Εμείς φροντίζουμε να εξασφαλίσουμε αξία για τους πελάτες µας και στα τέσσερα αυτά σημεία.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.