Βουλγαράκης Μπάνιο - Δάπεδο

Βουλγαράκης Ιωάννης
Είδη Υγιεινής - Πλακίδια - Αξεσουάρ Μπάνιου Είδη Υγιεινής - Πλακίδια - Αξεσουάρ Μπάνιου

Περιγραφή

Με εμπειρία άνω των 20 ετών στον τομέα των ειδών υγιεινής αναλαμβάνουμε τον εξοπλισμό και τη διακόσμηση του σπιτιου σας:

Ενά απο τα σημαντικότερα στοιχεία του σπιτιού είναι τα πλακάκια μπανιού και δαπέδου που θα επιλέξετε. Τα πλακάκια θε δώσουν στο σπίτι τον χαρακτήρα και το στυλ που εσείς θέλετε , κλασικό ή μοντέρνο , μίνιμάλ ή πιο σύνθετο , με έντονα ή απαλά χρώματα . Επιλέγοντάς πλακάκια μέσα απο αναρίθμητους τύπους , σχέδια και χρώματα που διαθέτουμε , θα προσδώσετε στον χώρο σας το στυλ που επιθυμείτε.

Διαλέξτε απο μια ποικιλία πλακιδίων που σας δίνουν τη δυνατότητα για απεριόριστους συνδιασμούς χρωμάτων , υλικών , ύφους και διαστάσεων.

Σε μας θα βρείτε Ιταλικά και Ισπανικά πλακάκια δαπέδου , μπάνιου ,κουζίνας .Κεραμικά , πορσελανάτα και γρανίτες εξαιρετικής ανθεκτικότητας , σε διάφορες διαστάσεις και χρώματα . Ψηφίδες , υαλόψηφίδες και πολλαπλά ειδικά διακοσμητικά τεμάχια για κάθε σειρά . Πλακίδια που μιμούνται το μάρμαρο  , σε κλασικό ή μοντέρνο ύφος.

θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε έπιπλα μπάνιου και αξεσουάρ μπάνιου  , βρύσες , μπανιέρες , λεκάνες.

Μεγάλη ποικιλία σε πέτρες , ταπέτσαρίες τοίχου και δάπεδα laminate.

Βρείτε τον ιδανικό συνδιασμό και επιλέξτε , τις διαστάσεις και το στυλ που θέλετε , μέσα απο μια πλούσια γκάμα προτάσεων.

Συμβούλες και προτάσεις απο ανθρώπους με χρόνια εξειδίκευση στο χώρο.

Τα προϊόντα μας:

  • Πλακάκια τοίχου και δαπέδου σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, των μεγαλύτερων οίκων του εξωτερικού
  • Επενδύσεις τοίχων
  • Είδη Υγιεινής
  • Έπιπλα μπάνιου
  • Αξεσουάρ μπάνιου
  • Δάπεδα λαμινέιτ
  • Ταπετσαρίες τοίχου

Όλα τα προϊόντα μας είναι ετοιμοπαράδοτα.

Λογικές τιμές, άριστη ποιότητα και γρήγορη εξυπηρέτηση.

 


 



Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.