Γεωργικά Μηχανήματα Σουπιώνης Αλέξανδρος

Σουπιώνης Αλέξανδρος
Γεωργικά Γεωργικά

Περιγραφή

Το κατάστημα “ Γεωργικά Μηχανήματα Σουπιώνης Αλέξανδρος ” βρίσκεται στα Κανάλια της Κέρκυρας, στη θέση Τσάρου. Εμπορεύεται καινούργια γεωργικά μηχανήματα και ηλεκτρικά εργαλεία, καθώς επίσης ενοικιάζει και διαθέτει εξειδικευμένο service & ανταλλακτικά.

Με σεβασμό στον πελάτη, προτείνουμε σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες τα εργαλεία που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους. Στους πελάτες μας που τους ενδιαφέρει η αξιοπιστία των μηχανημάτων και εργαλείων που χρησιμοποιούν, προτείνουμε επώνυμες εταιρίες όπως η γερμανική SOHO και οι γιαπωνέζικες MAKITA, TANAKA και MITSUBISHI.

Ειδικότερα διαθέτουμε:

1. Αλυσοπρίονα, θαμνοκοπτικά για τον κήπο και τον αγρό, ψαλίδια μπορντούρας.

2. Μηχανές γκαζόν ηλεκτρικές & βενζινοκίνητες.

3. Χλοοκοπτικές μηχανές, φυσητήρες-απορροφητήρες, ραβδιστικά.

4. Αντλητικά και αντλίες (αντλίες επιφανείας, αντλίες υποβρύχιες για καθαρά και ακάθαρτα νερά, αντλιές για πηγάδια και γεωτρήσεις, αντλίες μεταγγίσεων).

5. Σκαπτικά, φρέζες βενζίνης και πετρελαίου, ψεκαστικά μηχανήματα.

6. Γεννήτριες, πλυστικά μηχανήματα νερού.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε όλα τα σχετικά αναλώσιμα όπως: αλυσίδες, λάμες, μεσινέζες, ανταλλακτικά για τα αλυσοπρίονα καθώς και λάδια για τον κινητήρα και την αλυσίδα.

Επίσης αναλαμβάνουμε επισκευές και  service των μηχανημάτων σας.

Η ποιότητα των προϊόντων μας και η τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση είναι τα πλεονεκτήματα του καταστήματος μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.