1η ΤΕΧΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ. Κατασκευές Αλουμινίου, Σιδήρου, PVC, Αλέξανδρος Κρότσης

Αλέξανδρος Κρότσης
Σιδηροκατασκευές - Μεταλλικές κατασκευές Σιδηροκατασκευές - Μεταλλικές κατασκευές

Περιγραφή

Η εταιρία 1η ΤΕΧΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, Αλέξανδρος Κρότσης λειτουργεί στη θέση Βρυώνη της Κέρκυρας από το 2005.

Αναλαμβάνουμε παντός είδους αλουμινοκατασκευές και μεταλλικές κατασκευές (σιδήρου) όπως: κουφώματα αλουμινίου, συνθετικά κουφώματα (PVC), πόρτες, παράθυρα, γκαραζόπορτες, ρολά, κάγκελα, πέργολες και κάθε είδους ειδικές κατασκευές.

Διαθέτουμε εμπειρία, σεβασμό στον πελάτη, γούστο, ευθύνη και συνέπεια.

Η πολυετής πείρα και η τεχνογνωσία μας στον τομέα του αλουμινίου και του σιδήρου, μας επιτρέπει να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις που να καλύπτουν απόλυτα τις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε πελάτη μας ξεχωριστά.

Η συνεργασία μας με την EUROPA εγγυάται την ποιότητα των υλικών κατασκευής. Εγγυόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα σύμφωνα με τις αυστηρότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Η εταιρία μας έχει περάσει με επιτυχία τον έλεγχο πιστοποίησης FPC από την εταιρία TARGET, ειδική στα θέματα πιστοποίησης στον κλάδο των αλουμινοκατασκευών.

Μας ενδιαφέρει η συνέπεια και μας διακρίνει η εργατικότητα και το ενδιαφέρον για τον πελάτη. Προσφέρουμε προσεγμένες υπηρεσίες στο σωστό χρόνο και σε προσιτές τιμές.

Δίνουμε εγγύηση πιστοποιημένου υλικού και εργασίας.

Τα χρήματά σας αποτελούν μία επένδυση για σας, λαμβάνοντας υπόψη την ποιότητα υλικών και κατασκευής που σας προσφέρουμε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.