Φωτογραφίσεις Γάμων Σταμάτης Καταπόδης. Wedding Photography Corfu

Σταμάτης Καταπόδης
Φωτογραφικά Φωτογραφικά

Περιγραφή

To βιογραφικό μου.

Γεννήθηκα στην Κέρκυρα το 1971. Απόφοιτος Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου. Παντρεμένος με την Θεανώ Γούμενου και ευτυχισμένος πατέρας 2 παιδιών 20 & 14 ετών.

Το 1992 ασχολήθηκα ως οπερατέρ στο Corfu Channel και μετέπειτα στο Ionian TV όμως με την πάροδο του χρόνου με κέρδισε η φωτογραφία. Από μικρό παιδί είχα έντονο ενδιαφέρον και πάθος με τη φωτογράφηση. Τα συναισθήματα που με καταλαμβάνουν μετά τη λήψη μιας μοναδικής και συνάμα πρωτότυπης φωτογραφίας είναι για εμένα η μεγαλύτερη ανταμοιβή.

Το 1999 ξεκίνησα την επαγγελματική μου δραστηριότητα ως ιδιοκτήτης του φωτογραφείου PHOTOLAND. Γάμος, βάπτιση, διαφημιστική φωτογραφία, αλλά και αθλητικό φωτορεπορτάζ, κάλυψη πολιτιστικών εκδηλώσεων, είναι κάποιοι από τους τομείς ενασχόλησής μου.

Συνεργάτης πολλών εντύπων & περιοδικών τοπικών και πανελλήνιας κυκλοφορίας: ΑNGEL MAGAZINE-EAZY LIFE -STAR VOYAGER-MY KERKYRA-REAL FOOD- KERKYRA MAGAZINE- KERKYRAIKA SPOR-ENIMEROSI, Περιοδικό: ''Πρόταση γάμου YES I DO ), μέλος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος από το 2006, συνεργάτης των φωτογραφικών πρακτορείων ACTION IMAGES, IN TIME SPORTS, ICON PRESS,NEWSPORTS,A.Π.Ε.

Βραβευμένος απο την Ένωση Αθλητικών Συντακτών Κέρκυρας το 2008 και Φωτογράφος της Χρονιάς στα CRF ACT 2010 (Kερκυραϊκά βραβεία 2010).

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.