ΦΑΝΟΒΑΦΕΣ

Κ. N. Ραβανόπουλος
Φανοποιεία Φανοποιεία

Περιγραφή

Η βαφή του αυτοκινήτου θα πρέπει να απευθύνεται σε έμπειρο και εξειδικευμένο επαγγελματία. Η πολυετής πείρα μας από το 1985 μέχρι σήμερα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό (Βρετανία), αλλά και η παρακολούθηση εξειδικευμένων σεμιναρίων, σας το εγγυάται .

Διαθέτουμε φανοποιείο και βαφείο και αναλαμβάνουμε κάθε μέγεθος ζημιάς, από μικροεπισκευές μέχρι ζημιές μεγάλου μεγέθους.

Χρησιμοποιούμε πρώτες ύλες SPIES HECKER τελευταίας γερμανικής τεχνολογίας, άριστα χρώματα γερμανικής προέλευσης για μεγαλύτερη προστασία στο χρώμα.

Αναλαμβάνουμε:

Γυάλισμα και κέρωμα αυτοκινήτων τα οποία μπορούν να δώσουν μια νέα λάμψη στο αυτοκίνητο σας και να διορθώσουν κατά πολύ την αισθητική του.

Επισκευή λακκούβας χωρίς βαφή.

Επισκευή πλαστικών φανών.

Αντικατάσταση παντός τύπου παρμπρίζ.

Φροντίζουμε και αναλαμβάνουμε την αποζημίωση από την ασφαλιστική εταιρία για λογαριασμό σας.

Επίσης, αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε μηχανική εργασία, όπως service αυτοκινήτου και ΚΤΕΟ.

Οι βαφές, τοπικές ή σε ολόκληρο το αυτοκίνητο, γίνονται αποκλειστικά εντός του φούρνου βαφής μας, ο οποίος αποτελεί ειδικά αποστειρωμένη - αντιρρυπαντική καμπίνα (free of dust).

Σημειώνουμε ότι σε περιπτώσεις ατυχήματος, το κατάστημά μας σας παρέχει δωρεάν Οδική Βοήθεια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.