Οικονόμου Γιώργος Κέρκυρα. Κόσμημα Ρολόι Jewellery

Οικονόμου Γεώργιος
Κοσμηματοπωλεία Κοσμηματοπωλεία

Περιγραφή

Το κατάστημα “ Οικονόμου Γιώργος Κόσμημα Ρολόι Jewellery” ξεκίνησε το 1989. Από τότε μέχρι σήμερα, εξειδικεύεται στο κλασικό ελληνικό και ιταλικό κόσμημα, σε 14 και 18 καράτια.

Πάντα προσιτοί και πιστοί στους πελάτες μας, προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Σε εμάς μπορείτε να βρείτε οικονομικά δώρα σε χρυσό, λευκόχρυσο, ατσάλι, ασήμι και ρολόι, όπως: δακτυλίδια σε κίτρινο ή λευκό χρυσό, σταυρούς ανδρικούς και γυναικείους, κολιέ, μενταγιόν, βραχιόλια, σκουλαρίκια γυναικεία και παιδικά, ταυτότητες παιδικές για δώρο βάπτισης.

Επίσης διαθέτουμε στο ασήμι πολλά δώρα γάμου και βάπτισης όπως ασημένιες εικόνες, ασημένιες κορνίζες, παιδικά άλμπουμ, παιδικές κορνίζες κ.ά.

Στο ατσάλι συνεργαζόμαστε με επώνυμους οίκους όπως:VERITA,

 VISETTI, MORELLATO, BROSWAY, MISS SIXTY και SEMANTICA.

Στο ρολόι συνεργαζόμαστε με επώνυμους οίκους όπως: FESTINA, ORIENT και VISETTI.

Η επίσκεψή σας στο κατάστημά μας θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα και η ποιότητα των προϊόντων σε συνδυασμό με τις τιμές μας θα σας εκπλήξει ευχάριστα.

Φιλικά,

Οικονόμου E. Γιώργος

PS. Και μη ξεχνάτε ότι ο χρυσός στις μέρες μας είναι η καλύτερη επένδυση στη ζωή μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.